53. évfolyam 3. szám - 2021 NOVEMBER - Budai Campus
53. évfolyam 3. szám - 2021 NOVEMBER
Menü megjelenítése
Kertgazdaság_53. évfolyam 3. szám - 2021 NOVEMBER
Utolsó frissítés: 2022 május 17.
Tartalom
GYÜMÖLCSTERMESZTÉS
ZÖLDSÉGTERMESZTÉS
30. GEÖSEL ANDRÁS: A magyar zöldségfogyasztás és termelés változásai az elmúlt években
37. ÉGEI MÁRTON, BALÁZS VIKTOR: Fontosabb zöldségfajok víz stresszre adott válaszai
SZŐLÉSZET ÉS BORÁSZAT
66. HAJDU EDIT, BORBÁSNÉ SASKŐI ÉVA: A szőlőfajták hajtásain fejlődő kacsok jellemzői
MEGEMLÉKEZÉS
Contents
FRUITS
VEGETABLES
30. GEÖSEL, A.: Recent trends of Hungarian vegetable production and consumption
37. ÉGEI, M., BALÁZS, V.: Water stress responses of vegetable plant species
GRAPES AND WINES
66. HAJDU, E., BORBÁSNÉ SASKŐI, É.: Properties of the Tendrils on Shoots of the Vine Varieties
COMMEMORATION