Terembérleti és konferenciahelyszín szolgáltatások

Terembérleti és konferenciahelyszín szolgáltatások

Utolsó frissítés: 2023 május 09.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai Campusa a Villányi út 29-43. szám alatt található. Épületegységeit 7,5 hektár méretű Arborétum veszi körbe, mely szemet gyönyörködtető és léleknyugtató növényzettel büszkélkedhet.

Az épületegységekben megannyi méretű termek adottak a különböző jellegű rendezvények megtartására.

Nagyobb létszámú rendezvény, konferencia, bálok megtartására ideális helyszín az 567 négyzetméteres Dísztermünk, mely 800 fő befogadóképességű nagyterem. Biztosított a vetítési és kihangosítási lehetőség, valamint színpaddal is rendelkezik.

Oktatások, képzések, tanfolyamok megtartására 4 darab előadóterem szolgáltat. 128 és 249 fő befogadóképességűek, kivetítési lehetőséggel.

Tantermeinkben is számos esemény kerül megrendezésre. Különálló termeink széles befogadóképességgel, 10 főtől 130 főig rendelkeznek, ezért választékosan tudunk javasolni ideális helyszínt, legyen az megbeszélés, klubtalálkozó, oktatás vagy bármilyen egyéb foglalkozás.

Termeinket bérlésére alkalomszerűen és folyamatosan is van lehetőség, illetve órára vagy egésznapra is biztosítottak, akár szombati és vasárnapi napokon is.

Egyes termeink akadálymentesítetten is megközelíthetőek.

Kapcsolattartó: Lalátka Olívia

E-mail: Lalatka.Olivia@uni-mate.hu