Főcím

Menü megjelenítése

Kertgazdaság_56.évf_3-4.szám

Utolsó frissítés: 2025 február 25.

TARTALOM

GYÜMÖLCSTERMESZTÉS
3. HROTKÓ KÁROLY: ÚJ LEHETŐSÉGEK A CSERESZNYE ÉS MEGGY ALANYHASZNÁLATÁBAN
ZÖLDSÉGTERMESZTÉS

24. OMBÓDI ATTILA, JANKOVICS ESZTER: KÜLÖNBÖZŐ VETÉSI IDŐPONTOK HATÁSA A DESSERT R78 F1 SZUPERÉDES CSEMEGEKUKORICA HIBRIDRE

35. OMBÓDI ATTILA, ÓCSAI KATALIN: ÁRNYÉKOLÓ HÁLÓ ÉS SZÍNÉNEK HATÁSA NYÁRI SALÁTATERMESZTÉSBEN

HÍREK A TUDOMÁNY VILÁGÁBÓL
45. HELYES LAJOS: IPARI PARADICSOM VILÁGKONFERENCIA ÉS SZIMPÓZIUM BUDAPESTEN!

47. BUJDOSÓ GÉZA: MAGYAR ELNÖKSÉG AZ EUFRIN-BEN

KERTÉSZETTÖRTÉNET
49. HAJDU EDIT: A HOMOK ÓRIÁSA. EMLÉKEZÉS KOCSIS PÁL SZŐLŐNEMESÍTŐRE

MEGEMLÉKEZÉS
64. DR. PORPÁCZY ALADÁR
66. DR. GEDAY GUSZTÁV

67. SZERZŐI ÚTMUTATÓ

69. SZERZŐK

CONTENTS

FRUITS
3. HROTKÓ, K.: OPPORTUNITIES IN CHERRY ROOTSTOCK USE

VEGETABLES
23. OMBÓDI, A., JANKOVICS, E.: EFFECT OF DIFFERENT SOWING REGIMES ON DESSERT R78 F1
SUPERSWEET SWEET CORN HYBRID

34. OMBÓDI, A., ÓCSAI, K.: SHADE NETTING AND THE EFFECT OF ITS COLOR IN SUMMER LETTUCE PRODUCTION

NEWS FROM THE WORLD OF HORTICULTURAL SCIENCE
45. HELYES, L.: WORLD PROCESSING TOMATO CONGRESS AND SYMPOSIUM IN BUDAPEST
47. BUJDOSÓ, G.: HUNGARIAN PRESIDENCY AT EUFRIN

HORTICULTURAL HISTORY
49. HAJDU, E.: GIANT OF THE SAND, IN MEMORIAM PÁL KOCSIS GRAPE BREEDER

COMMEMORATIONCOMMEMORATION
64. DR. PORPÁCZY ALADÁR
66. DR. GEDAY GUSZTÁV

67. INSTRUCTION FOR AUTHORS
69. AUTHORS