Utolsó frissítés: 2022 május 17.
Tartalom
IMPRESSZUM
1. Impresszum
GYÜMÖLCSTERMESZTÉS
3. HORVÁTH BÁLINT, SULYOK ENIKŐ, KOCSISNÉ MOLNÁR GITTA: Mézbogyó (Lonicera caerulea L.) fajták fenológiai változásainak megfigyelése hazánkban
17. HROTKÓ KÁROLY: A magyar cseresznyeorsó művelési rendszer fejlesztésének három évtizede
ZÖLDSÉGTERMESZTÉS
35. FEKETE KATALIN, TAKÁCS ESZTER, FERSCHL BARBARA, SZALAI ZITA MAGDOLNA, PAP ZOLTÁN: Az öntözés mértéke és a fekete fóliás talajtakarás hatása batávia saláta gyökérkolonizációjának mértékére, fejtömegére és tápanyagtartalmára
47. OMBÓDI ATTILA, PÉK ZOLTÁN, NEMÉNYI ANDRÁS, NAGY ZSUZSANNA, SZALAI ANDRÁS: LED megvilágítás erősségének hatása babyleaf kategóriájú spenótra és salátára
59. HORVÁTH KITTI ZSUZSANNA, BULGAN ANDRYEI, RÁTH SZILVIA, ÉGEI MÁRTON: Vízellátás és a növekedést serkentő baktériumok hatása az ipari paradicsom termésére és minőségére
GYÓGYNÖVÉNYTERMESZTÉS
68. GOSZTOLA BEÁTA, URBASHI HAZARIKA: Különböző tartósítási módok hatása a metélőhagyma (Allium Schoenoprasum L.) leveleinek színére és hatóanyag-tartalmára
MEGEMLÉKEZÉS
82. DR. KEREK MÁRIA MAGDOLNA
84. DR. FOLK GYŐZŐ
SZERZŐI ÚTMUTATÓ
86. Szerzői útmutató
SZERZŐK
88. Szerzők
Contents
IMPRESSUM
1. Impressum
FRUITS
3. HORVÁTH, B., SULYOK, E., KOCSISNÉ MOLNÁR, G.: Observation of pheno-logical changes of blue honeysuckle (Lonicera caerulea L.) cultivars in Hungary
17. KÁROLY HROTKÓ: Three decades of the development of Hungarian Cherry Spindle orchard system
VEGETABLES
35. FEKETE, K., TAKÁCS, F., FERSCHL, B., SZALAI Z., PAP, Z.: Changes of AM root colonization and certain inner content parameters due to various irrigation methods of lettuce
47. OMBÓDI, A., PÉK, Z., NEMÉNYI, A., NAGY, ZS., SZALAI A.: Effects of LED irradiance levels on babyleaf lettuce and spinach
59. HORVÁTH, K.ZS., BULGAN, A., RÁTH, SZ., ÉGEI, M.: The effects of water supply and growth bacteria on the production and quality of processing tomato
MEDICAL PLANTS
68. GOSZTOLA, B., HAZARIKA, U.: The effect of different preservation methods on the colour and active substance content of chives leaves
NECROLOGY
82. DR. MÁRIA MAGDOLNA KEREK
84. DR. GYŐZŐ FOLK
INSTRUCTION FOR AUTHORS
86. Instrustion for authors
AUTHORS
88. Authors