Tájékoztató jubileumi diplomák adományozási rendjéről 2022

Tájékoztató jubileumi diplomák adományozási rendjéről 2022

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai Campusa arany, gyémánt, vas és rubin díszoklevelet adományozhat azoknak, akik ötven, hatvan, hatvanöt vagy hetven éve szerezték meg oklevelüket jogelőd intézményünkben, és életpályájuk alapján közmegbecsülésre méltók.


Amennyiben jubileumi oklevele kiállítását igényli, kérjük, hogy folyó év június 30-ig a kitöltött kérelmezési adatlapot (ITT), szakmai önéletrajzát (max. 1500 karakter), s amennyiben módjában áll, oklevelének másolatát eljuttatni szíveskedjék az alábbi lehetőségek egyikén:
1.    Elektronikus űrlap kitöltésével: https://uni-mate.hu/web/forms/shared/-/form/1523204
2.    Postai úton:
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai Campus Főigazgatóság
1118 Budapest, Villányi út 29-43.

Az űralapos jelentkezés lezárult, kérjük, jelentkezését legyen szíves postai, vagy elektronikus úton eljuttatni részünkre (végső jelentkezési határidő: 2022. augusztus 31.)


Kapcsolattartó:     Nagyné Végvári Andrea (e-mail: buda.foigazgato.titkarsag@uni-mate.hu)


Előzetesen felhívjuk szíves figyelmét, hogy díszoklevél osztó ünnepségünket 2022. szeptember 30-án (pénteken) 12 órakor tartjuk, erről szóló meghívónkat augusztus hónapban postázzuk az Ön részére. Továbbá felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a koronavírus-helyzet alakulásának függvényében az ünnepség dátuma a későbbiekben módosulhat, ezért kérjük folyamatosan kísérjék figyelemmel honlapunkat, ahol idejében értesítjük Önöket az aktuális fejleményekről.


Azon Jubilálóink, akik az 1972-ben frissen alakult Tartósítóipari Kar képzésén végeztek, oklevelüket az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet 50 éves ünnepi ülésén vehetik át.

Ők jelentkezésüket az alábbi linken található információk alapján tudják benyújtani:
https://etk.szie.hu/50-eves-az-etk-aranydiploma-felhivas


Az ünnepségre gépkocsival érkezők részére parkolóhelyet csak korlátozott számban tudunk biztosítani a Campus parkolójában. A környező utcákban térítéses parkolóhelyek találhatóak.


Szíves tájékoztatásul jelezzük, hogy a rendezvényen képfelvétel készül és az intézményi gyakorlat szerint nyilvánosságra kerül. Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatja.

 

Tisztelettel:
Nyitrainé dr. Sárdy Diána Ágnes
campus-főigazgató