Tájékoztató jubileumi diplomák adományozási rendjéről 2024

Tájékoztató jubileumi diplomák adományozási rendjéről 2023

Utolsó frissítés: 2024 április 10.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai Campusa arany, gyémánt, vas és rubin díszoklevelet adományozhat azoknak, akik ötven, hatvan, hatvanöt vagy hetven éve szerezték meg oklevelüket jogelőd intézményünkben, és életpályájuk alapján közmegbecsülésre méltók.


Amennyiben jubileumi oklevele kiállítását igényli, kérjük, hogy folyó év június 30-ig a kitöltött kérelmezési adatlapot (ITT), szakmai önéletrajzát (max. 1500 karakter), s amennyiben módjában áll, oklevelének másolatát eljuttatni szíveskedjék az alábbi lehetőségek egyikén:

1.    Elektronikus űrlap kitöltésével: https://budaicampus.uni-mate.hu/kérelem-jubileumi-oklevélhez 
2.    Postai úton: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai Campus Főigazgatóság
1118 Budapest, Villányi út 29-43.


Kapcsolattartó:     Nagyné Végvári Andrea (e-mail: buda.foigazgato.titkarsag@uni-mate.hu)


Előzetesen felhívjuk szíves figyelmét, hogy díszoklevél osztó ünnepségünket 2024. szeptember 20-án (pénteken) délelőtt 12 órakor tartjuk, erről szóló meghívónkat augusztus hónapban postázzuk az Ön részére.


Az ünnepségre gépkocsival érkezők részére parkolóhelyet csak korlátozott számban tudunk biztosítani a Campus parkolójában. A környező utcákban térítéses parkolóhelyek találhatóak.
Szíves tájékoztatásul jelezzük, hogy a rendezvényen képfelvétel készül és az intézményi gyakorlat szerint nyilvánosságra kerül.

Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatja.

Tisztelettel:
Nyitrainé dr. Sárdy Diána Ágnes
campus-főigazgató