Hírek

Tartalom megjelenítő

Létrehozva: 2024 július 05.

Frissdiplomások avatása a Budai Campuson

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai Campusán a 2023/2024. tanév tavaszi félévében végzett hallgatóinak Oklevélátadó Ünnepi Tanácsüléseket tartottak intézeteink 2024. június 27-július 4. között.

Angol nyelvű képzéseinken idén rekordszámú – 46 fő – frissdiplomást köszönthettünk az ünnepségen.

Intézeteink magyar nyelvű képzésein is szép számban avathattunk diplomás fiatalokat, több mint háromszázan vehették át ünnepélyes keretek között a jól megérdemelt oklevelüket. Az Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézet, valamint a Vidékfejlesztés és Fenntartható Gazdaság Intézet Budai Campus képzési helyén az elmúlt félévben 109 hallgató fejezte be tanulmányait. A Szőlészeti és Borászati Intézetben 20, a Kertészettudományi Intézetben 30, a Környezettudományi Intézetben 5, a Növényvédelmi Intézetben 7, az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézetben pedig 103 fő tett sikeres záróvizsgát az elmúlt félévben.

Az ünnepségsorozat fényét emelték magas rangú meghívott vendégeink, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, illetve Campusunk számos vezetője, valamint kollégáink, akik elfogadták meghívásunkat.

Ezúton is szívből gratulálunk minden diplomát szerzett hallgatónknak, további sok sikert kívánunk szakmai és magánéletükben egyaránt! 

Várjuk vissza őket mesterképzéseinken, szakirányú továbbképzéseinken, doktori programjainkon!